Onze producten

Noten

C’est Bon heeft een breed assortiment aan noten en pinda’s. Bekende noten als cashews, amandelen en walnoten zijn natuurlijk in de winkels aanwezig, maar ook minder bekende grootheden als macadamia’s, pecans en paranoten zijn bij ons te verkrijgen.

Uw C’est Bon notenspecialist brandt alle noten vers, in al onze winkels zijn zowel gebrande als ongebrande noten verkrijgbaar. Noten zijn een perfecte optie voor mensen met glutenallergie, aangezien noten glutenvrij zijn. Natuurlijk zijn noten voor vegetariërs en veganisten bij uitstek geschikt, maar ook voor de andere liefhebbers uiteraard, want noten zijn uitermate gezond.

Reeds bij de keuze van onze leveranciers en producten en daarna vanaf het moment dat de noten bij ons binnenkomen tot het moment dat u de noten van ons ontvangt, doen wij ons uiterste best om u te voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit noten. Onze noten worden dagelijks vers gebrand in arachideolie. Deze plantaardige olie wordt koud geperst uit kwaliteitspinda’s zodat alle goede bestanddelen die in deze olie zitten behouden worden. Bovendien worden onze noten op een relatief lage temperatuur gebrand, waardoor het verlies van vitamines en mineralen in de noten beperkt wordt.

Noten maken deel uit van de Schijf van Vijf. Een handje noten per dag is goed voor de gezondheid, omdat noten onder andere ijzer, vitamine E en B1en veel mineralen en antioxidanten bevatten. Daarbij beschermen de onverzadigde vetten die in noten zitten het lichaam tegen bepaalde hart- en vaatziekten en is uit onderzoek gebleken dat mensen die regelmatig noten eten een lager lichaamsgewicht hebben. Uw C’est Bon notenspecialist adviseert u graag bij het maken van een keuze.

Zuidvruchten

Bij C’est Bon heeft u ruime keuze uit een enorm assortiment aan zuidvruchten, zoals onder andere verschillende soorten vijgen, dadels en abrikozen. Daarnaast zijn gedroogde peren, perziken, appels en mango slechts een deel van de collectie aan zuidvruchten die in onze winkel te vinden is. En het mooiste van alles is: alle zuidvruchten zijn geheel ongezoet en bevatten dus geen toegevoegde suikers. Hartstikke gezond dus, en lekker! Ook voor onze zuidvruchten geldt uiteraard dat we alles in het werk stellen om u de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Geschenken

Onze producten lenen zich, behalve om lekker zelf te consumeren, bij uitstek om cadeau te geven, want wie maak je nou niet blij met chocolade of een zoutje, heerlijke noten gecombineerd met een lekker drankje in een aantrekkelijke verpakking? Voor elke feestelijke gelegenheid is in onze winkels wel een geschenk te vinden. We hebben verschillende cadeaus met wijn, bier, een sapje, nootjes, chocolade of een van onze andere heerlijke producten in onze winkels klaarstaan. Als u zelf een geschenk wilt samenstellen kan dat natuurlijk ook en uw C’est Bon winkelier helpt u daar graag bij. Uiteraard verzorgt deze ook graag uw relatiegeschenken en kerst- of eindejaarspakketten volledig naar uw wens.

Chocolade

Omdat we bij C’est Bon veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze handgemaakte producten, gebruiken wij voor het maken van deze chocoladeproducten Belgische Callebaut chocolade. Van deze chocolade maken wij onder andere onze chocoladerepen, chocoladeletters, pindarotsen en chocoladefruit.

Naast onze zelfgemaakte chocolade hebben wij een mooi assortiment aan luxe bonbons en seizoenschocolade van door ons geselecteerde leveranciers van kwaliteitsproducten. Daarnaast hebben we nog verschillende andere lekkernijen zoals mokkaboontjes, bokkenpootjes en nougat.

Chocolade wordt behalve voor eigen plezier ook vaak gekocht om iemand anders een plezier te doen, omdat de meeste mensen er verzot op zijn. We hebben dan ook een mooi assortiment aan chocoladegeschenken voor u klaarstaan.

Koffie

Ook voor de lekkerste koffie kunt u bij C’est Bon terecht. Met verschillende soorten koffie van over de hele wereld met elk een specifieke smaak en een koffiemolen die kan malen voor espresso, percolator, (snel)filter en cafetière is er gegarandeerd een koffie die bij u past.

Wij vinden dat iedereen gelukkiger moet worden van koffie: van productie tot bereiding. Daarom heeft C’est Bon al jaren geleden gekozen voor Hesselink koffie, die dezelfde mening heeft over koffie. Samen met de smaakspecialisten van Hesselink heeft C’est Bon speciale eigen blends in een gevarieerd assortiment samengesteld. Voorheen verkochten wij deze onder ons eigen C’est Bon label. Wij hebben besloten u volledige transparantie in de herkomst van onze koffie te geven en derhalve onze koffie te gaan verkopen in Hesselink-verpakking. Kortom: de vertrouwde smaak en kwaliteit van de lekkerste C’est Bon koffie, vanaf nu in de originele Hesselink-verpakking.

Onze koffiesoorten zijn stuk voor stuk van de hoogste klasse Arabica en verschillende koffies uit ons assortiment zijn biologisch. We zijn heel trots dat al onze koffiesoorten zijn gecertificeerd met het Rainforest Alliance-keurmerk. Dit keurmerk staat symbool voor milieu-, sociale en economische duurzaamheid. Rainforest Alliance maakt het onder andere mogelijk dat er minder bossen worden gekapt en dat de mensen die voor onze koffiebonen zorgen betere rechten krijgen.

In onze winkel verkopen we koffie in allerlei soorten en maten. Koffiebonen verkopen we in pakken van 250 gram, 500 gram en 1000 gram. Voor de klanten die niet in het bezit zijn van een koffiemolen malen wij met alle liefde de pakken van 250 gram en 500 gram.

Voor de “diehard” koffieliefhebbers hebben we de optie van een koffiestrippenkaart. U betaalt in één keer voor de hele strippenkaart, waar in totaal zes strippen opzitten, waarbij één strip staat voor één kilozak koffie. Voor deze strippenkaart betaalt u echter slechts de prijs van vijf kilozakken koffie. U krijgt dus zes kilozakken koffie voor de prijs van vijf! U kunt hierdoor de koffie per kilo afnemen op het moment dat u hem nodig heeft en daarbij een leuke korting krijgen.

Thee

C’est Bon verkoopt zowel losse thee als thee in zakjes. Vooral losse thee hebben we in overvloed, aangezien de smaak van losse thee veel intenser is dan de smaak van thee die uit een zakje komt. We hebben maar liefst zestig verschillende soorten waaruit u kunt kiezen.

De losse thee valt grofweg te verdelen in drie categorieën. Allereerst de categorie zwarte theesoorten, met onder andere speciale theeën als de rookachtige Lapsang Souchon en de uitzonderlijke Darjeeling, maar ook de alom bekende Earl Grey en ons eigen huismerk Kistje van C’est Bon zijn erg geliefd onder de vaste klanten. Als tweede soort hebben wij de groene theesoorten, zoals Assam, Sencha en Chunmee. Tot slot hebben we de gearomatiseerde theesoorten. Dit zijn groene theesoorten die door middel van natuurlijke aroma’s een net wat specialer smaakje hebben gekregen. Voorbeelden van gearomatiseerde theesoorten zijn onder andere Jasmijn, Japanse Kers en Mango-Chili Rooibos. Daarnaast zijn er C’est Bon winkels die tevens kruidentheesoorten in het assortiment hebben.